PostHeaderIcon Kampioenen 2016

 

PostHeaderIcon F1+F2

Trotse mannen van de toekomst

De F1 en de F2 speelden afgelopen zaterdag beide hun eerste thuiswedstrijd in de nieuwe  
kleding met SHARLO (feestwinkel en party/attractieverhuur) op de borst en natuurlijk wonnen
beide hun wedstrijd.

 

PostHeaderIcon Keeper gezocht..

 

PostHeaderIcon Brandbrief over OP BUUREN SPORT.

De vier voorzitters van Sportpark Daalseweide hebben een brandbrief gestuurd aan het College van B&W van de Gemeente Stichtse Vecht. Ze uiten daarin ernstige zorgen over het gebrek aan voortgang rond het initiatief Op Buuren Sport. De besturen van T.V. Luck Raeck, VV Maarssen, c.k.v. OVVO/De Kroon en v.v. DWSM signaleren een ernstig gebrek aan tempo en daadkracht bij de start van het project Op Buuren Sport. De gezamenlijke sportverenigingen van Daalseweide hebben de handen ineengeslagen om te bouwen aan een nieuwe toekomst voor het sterk verouderde sportpark, om te ontsnappen aan de dreigende negatieve spiraal. Het water staat de clubs aan de lippen, was de boodschap al in september vorig jaar. De gemeente reageerde toen zeer positief op het innovatieve en ambitieuze plan, maar sindsdien is er nauwelijks iets gebeurd. De clubs leggen nu de bal bij het College en verwachten op korte termijn concrete actie.

 

 

 

PostHeaderIcon Kampioen 2015

We hebben er 2 kampioenen bij

Afgelopen zaterdag moesten zowel de E1 als de B2 aan de bak in hun laatste wedstrijd voor de najaarscompetitie 2015

Beide teams konden in hun laatste wedstrijd het kampioenschap binnen slepen.

De E1 liet er geen twijfel over bestaan dat ze de beste waren en lieten hun tegenstander PVC al snel alle hoeken van het veld zien. De jongens onder leiding van Ronald Ockhuizen liepen de eerste helft al snel naar een 5-0 voorsprong. Na de rust waren ze helemaal niet meer te houden en werd het uiteindelijk een 12-2 overwinning en de hoogste uitslag van deze competitie. Het  kampioenschap was hiermee dus binnen.

De B2 had ook een overwinning nodig maar zou het een stuk moeilijker krijgen. Hun tegenstander DHSC stond met een wedstrijd minder op de 2e plaats en zou bij een overwinning ook kampioen zijn dus werd het eigenlijk een soort finale. Met hard werken wisten ze tegen deze stugge tegenstander met een 1-0  voorsprong de rust in te gaan zonder echt grote kansen weg te geven. De tweede helft bleef het lang spannend met kansen aan beide kanten maar nadat DWSM de 2-0 had gescoord was het zo goed als gelopen. Dit werd dus ook de eindstand en het kampioenschap voor de het team van Hans Manten en Michel Mulder.

Beide teams en hun begeleiders van harte gefeliciteerd met het verdiende kampioenschap.

 

PostHeaderIcon Cees Ebskamp

Cees Ebskamp " Erelid vv DWSM"

Op een druk bezochte nieuwjaarsreceptie van Zaterdag 2 Januari 2016 werd Cees Ebskamp in het zonnetje gezet door de huidige voorzitter Dick van de Brug.
Cees heeft vele jaren de taken vervuld van voorzitter binnen onze vereniging. ook in de wat mindere tijden van VV DWSM bleef Cees altijd positief en sleepte vv DWSM er door heen.
Hij was ook betrokken bij de privatisering van de velden project wat nu loopt tussen de gemeente en de voorzitters van de overige voetbalverenigingen  gelegen in de gemeente Stichtse Vecht. En natuurlijk niet te vergeten heeft hij bijgedragen met het tot stand komen van de plannen die nu bij de gemeente liggen   "Sportpark van de toekomst " de 4 verenigingen op Sportpark Daalseweide die een  nieuw sportpark willen gaan realiseren.
Al met al heeft Cees vele vrije uurtjes in DWSM gestoken om DWSM te besturen.
Cees blijft gelukkig nog actief bij het onderhoudsteam van vv DWSM een team die uit vrijwilligers  bestaat die elke vrijdag  rondom de velden en het clubgebouw klussen opknappen zoals lijnen trekken rondom de velden, club gebouw schoonhouden en reparaties uitvoeren indien nodig.
Cees nogmaals bedankt!!

 

Het bestuur.
 

PostHeaderIcon Klaar om te pinnen

 

PostHeaderIcon B2 in het nieuw

 

PostHeaderIcon Nieuwe inloopshirts B1

 

PostHeaderIcon vvDWSM A1 nieuwe kleding

 

PostHeaderIcon Nieuwe interpretatie buitenspelregel.

Kijk naar onderstaand filmpje over de nieuwe buitenspelregeling.

Klik hier voor de nieuwe interpretatie van de buitenspelregel

 
Afgelastingen
Trainingen:


Thuiswedstrijden:


Uitwedstrijden:

Procedure veldkeuring:

Zaterdags worden onze velden voor 8:00 uur gekeurd

Voor uitwedstrijden moet men de website van de tegenstander raadplegen.

Weten wij het eerder dan vermelden we dat ook hierboven.

 

Trainingsdagen word er smiddags na 16:30uur gekeurd en word het z.s.m. op de site geplaatst.

 

Voor algehele afgelasting raadpleeg: http://nos.nl/teletekst#603

Onze club valt onder

WEST 1 B - categorie.

-

vv DWSM heeft nog ruimte voor jeugdleden van alle leeftijden. Heeft u interesse neem contact met ons op. U bent van harte welkom.

-->