PostHeaderIcon Oplettendheid gewenst

Afgelopen weken is er bij zowel Kampong als Elinkwijk een man gesignaleerd die zich voordoet als scout en kinderen aanspreekt. Een officiële scout meldt zich altijd bij het bestuur, leiders of trainers.Een officiële scout zal nooit in gesprek gaan met kinderen over zijn of haar voetbalkwaliteiten.

De man is nog niet op sportpark Daalseweide gesignaleerd, maar een gewaarschuwd mens telt voor twee. Daarom de oplettendheid van ouders en trainers gevraagd, in geval van bijzonderheden horen wij het graag.

 

PostHeaderIcon Klaar om te pinnen

 

PostHeaderIcon B2 in het nieuw

 

PostHeaderIcon Nieuwe inloopshirts B1

 

PostHeaderIcon vvDWSM A1 nieuwe kleding

 

PostHeaderIcon Nieuwe interpretatie buitenspelregel.

Kijk naar onderstaand filmpje over de nieuwe buitenspelregeling.

Klik hier voor de nieuwe interpretatie van de buitenspelregel

 

PostHeaderIcon Belangrijk !!! Houd u allen hieraan.

Regels m.b.t. het gebruik van de kleedruimte's v.v. DWSM.
SCHOONMAKEN KLEEDKAMERS .

 

  • Ieder team maakt na afloop van de training/wedstrijd de gebruikte kleedkamer schoon.Op wedstrijddagen is men ook verantwoordelijk voor het schoon achterlaten van de kleedkamer van de tegenpartij
  • Trainers door de week en leiders/coaches in het weekend dienen toezicht te houden op het schoon opleveren van kleedkamers.
  • Teams mogen alleen gebruik maken van de aan hen toegewezen kleedkamers,dit zowel op trainingsdagen als op wedstrijddagen.Het is niet toegestaan om,ook niet als de kleedkamer vuil is, een andere kleedkamer te gebruiken.
  • Bij het aan het begin aantreffen van een vuile kleedkamer moet melding gemaakt worden bij de coördinator.Hij zal dit verder doorzetten binnen de vereniging.Het bestuur verwacht echter gelijktijdig dat de betreffende kleedkamer na gebruik schoon opgeleverd wordt.

Spreek elkaar aan als geconstateerd wordt dat een team er een potje van maakt. De komende tijd zal steekproefsgewijs gecontroleerd worden of bovenstaande afspraken/regels nagekomen worden.Mocht blijken dat bepaalde teams zich hier niet aan houden,dan ziet het bestuur zich verplicht om hiertegen maatregelen te nemen.Laat het echter niet zo ver komen en besef dat wij als club die bestaat uit vrijwilligers er met zijn allen verantwoordelijk voor zijn om ook dit in goede banen te leiden.

 

PostHeaderIcon Reminder contributie vv DWSM.

Het voetbalseizoen 2015-2016 komt steeds dichterbij maar voor we daadwerkelijk weer van start gaan even een reminder omtrent de afspraken die op de Algemene Ledenvergadering gemaakt zijn wat betreft de contributie voor het aankomende seizoen.

Contributie verhoging voor seizoen 2015/2016
- Benjamins (4 en 5 jarigen) wordt € 35,00
- Pupillen 6 t/m 12 jaar wordt € 120,00
- Junioren 13 t/m 18 jaar wordt € 140,00
- Senioren 19 jaar en ouder wordt € 200,00

De contributie kan eventueel in twee termijnen worden voldaan.
Eerste termijn betaling (helft) contributie moet uiterlijk 1 september 2015 betaald zijn.
Men krijgt hier een bericht van. Uiteraard mag men ook het gehele bedrag voor 1 september 2015 over maken.
Tweede helft moet 1 november 2015 betaald zijn.

Sinds 1 oktober 2008 kunnen leden met een U-pas gebruik maken van een contributie korting regeling.
Leden met een U pas moeten copy van hun nieuwe U pas voor 1 september 2015 inleveren. Hebben wij deze 1 september 2015 niet binnen gaan we er van uit dat u deze niet meer heeft en in dat geval bent u verplicht de gehele contributie zelf te betalen uiterlijk 1 september 2015.

Bankrekening -(IBAN) nummer vv DWSM is NL43RABO0340171588

Zie ook onder informatie van vv DWSM.

 

PostHeaderIcon Foto's SPORT en Speldag vv DWSM 2015.


Druk op onderstaande link voor een impressie van de sport en speldag van vv DWSM gehouden op 6 juni 2015.

 

PostHeaderIcon Damesteam bij vv DWSM ?.

Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 

 

PostHeaderIcon DWSM C2 voorjaarskampioen.

 

Met twee keer winst in echte kampioenwedstrijden is het de C2 gelukt om voorjaarskampioen te worden. Het begon met de thuiswedstrijd tegen OSM C5 op 9 mei. OSM stond met 1 punt voorsprong op de eerste plaats; de C2 stond tweede. Na een zinderende wedstrijd die uiteindelijk met 5-2 werd gewonnen nam de C2 de eerste plaats in het klassement over. De laatste wedstrijd van het seizoen op 16 mei zou beslissend zijn wie zich kampioen mocht noemen. OSM moest spelen tegen het als laatste geplaatste team van de ranglijst en er mocht dus vanuit gegaan worden dat ze zouden winnen. Daarom moest de C2 het lot in eigen hand nemen en winnen in de uitwedstrijd tegen JSV C7. Met Tibor en Mark wederom ter versterking en met Julius, die zijn weekendje weg in het verre zuiden onderbrak, werd vol goede moed gestart in Nieuwegein. Al na 5 minuten opende Tibor de score voor DWSM, waarna een spannende eerste helft volgde. Toen JSV een penalty kreeg, sidderde het opgetrommelde publiek van spanning. Maar de inzet ging tegen de paal en de C2 bleef op voorsprong staan. Op slag van rust wist Mees de 0-2 te scoren, zodat met een comfortabele stand gerust kon worden. Vlak na rust scoorde Tibor nogmaals en daarmee kwam het kampioenschap toch echt in zicht. Ook het geluk was aan onze zijde, want JSV miste nog enkele kansen of hun schoten op doel werden gekeerd door het goede keepen van Berri. Verder stond de verdediging als een huis, zodat JSV maar weinig in scoringspositie kwam. Doelpunten van Tibor en Anwar brachten de stand op 0-5. In de laatste minuten wist JSV toch nog te scoren, wat de eindstand op 1-5 bracht. Door mooi overspel en een goede teamspirit heeft de C2 dit kampioenschap naar zich toegetrokken. Uiteraard is dit op gepaste wijze gevierd.
Hartelijke felicitaties voor alle jongens en de coach.

 
Afgelastingen
Zondag 20  januari
.
Trainingen:

Thuiswedstrijden:
DWSM2 - SO Soest 8 afgelast

Uitwedstrijden:Procedure veldkeuring:

Zaterdags worden onze velden voor 8:00 uur gekeurd

Voor uitwedstrijden moet men de website van de tegenstander raadplegen.

Weten wij het eerder dan vermelden we dat ook hierboven.

 

Trainingsdagen word er smiddags na 16:00uur gekeurd en word het z.s.m. op de site geplaatst.

 

Voor algehele afgelasting raadpleeg: http://nos.nl/teletekst#603

Onze club valt onder

WEST 1 B - categorie.

-

vv DWSM heeft nog ruimte voor jeugdleden van alle leeftijden. Heeft u interesse neem contact met ons op. U bent van harte welkom.

-->