PostHeaderIcon Damesteam bij vv DWSM ?.

Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 

 

PostHeaderIcon DWSM C2 voorjaarskampioen.

 

Met twee keer winst in echte kampioenwedstrijden is het de C2 gelukt om voorjaarskampioen te worden. Het begon met de thuiswedstrijd tegen OSM C5 op 9 mei. OSM stond met 1 punt voorsprong op de eerste plaats; de C2 stond tweede. Na een zinderende wedstrijd die uiteindelijk met 5-2 werd gewonnen nam de C2 de eerste plaats in het klassement over. De laatste wedstrijd van het seizoen op 16 mei zou beslissend zijn wie zich kampioen mocht noemen. OSM moest spelen tegen het als laatste geplaatste team van de ranglijst en er mocht dus vanuit gegaan worden dat ze zouden winnen. Daarom moest de C2 het lot in eigen hand nemen en winnen in de uitwedstrijd tegen JSV C7. Met Tibor en Mark wederom ter versterking en met Julius, die zijn weekendje weg in het verre zuiden onderbrak, werd vol goede moed gestart in Nieuwegein. Al na 5 minuten opende Tibor de score voor DWSM, waarna een spannende eerste helft volgde. Toen JSV een penalty kreeg, sidderde het opgetrommelde publiek van spanning. Maar de inzet ging tegen de paal en de C2 bleef op voorsprong staan. Op slag van rust wist Mees de 0-2 te scoren, zodat met een comfortabele stand gerust kon worden. Vlak na rust scoorde Tibor nogmaals en daarmee kwam het kampioenschap toch echt in zicht. Ook het geluk was aan onze zijde, want JSV miste nog enkele kansen of hun schoten op doel werden gekeerd door het goede keepen van Berri. Verder stond de verdediging als een huis, zodat JSV maar weinig in scoringspositie kwam. Doelpunten van Tibor en Anwar brachten de stand op 0-5. In de laatste minuten wist JSV toch nog te scoren, wat de eindstand op 1-5 bracht. Door mooi overspel en een goede teamspirit heeft de C2 dit kampioenschap naar zich toegetrokken. Uiteraard is dit op gepaste wijze gevierd.
Hartelijke felicitaties voor alle jongens en de coach.

 

PostHeaderIcon DRINGENDE OPROEP !!!

 

Beste ouder, beste lid van DWSM

Hierbij de beloofde mail inclusief de bijlage met de takenlijst en nu ook een bijlage met verdere uitleg over de taken. Wil je daarna graag nog meer informatie, bel dan gerust met het bestuurslid waar je wat aan wilt vragen (tel.nummers staan op de site).
Hieronder dan eerst nogmaals onze oproep.

Zoals de meeste verenigingen draait ook onze eigen voetbalvereniging DWSM op vrijwilligers.

Voor het nieuwe seizoen hebben we dan ook weer een heleboel vrijwilligers nodig. Een heleboel mensen zetten zich al vol enthousiasme in. Echter, doordat er dit jaar onverhoopt een paar afzeggingen samenvielen, zoeken we dit jaar meer vrijwilligers en ook op meer onmisbare posities dan andere jaren. Als we niet genoeg nieuwe vrijwilligers krijgen, kunnen we als DWSM niet starten in het nieuwe seizoen.

Nu zijn er waarschijnlijk een heleboel leden die best een handje willen helpen als dat nodig is.
Vandaar deze dringende oproep om nu aan te geven wat je kan doen voor DWSM
voor het nieuwe seizoen.

We gaan er van uit dat iedereen iets kan doen.

Wat zoeken we dan?

Heel kort gezegd, we zoeken:

 

  • een nieuwe voorzitter en mensen die de voorzitter willen bijstaan in taken,

  • een jeugdcoördinator

  • en een heleboel kantinemedewerkers met verschillende taken
    (bij thuiswedstrijden per team minimaal 2 mensen een paar keer per jaar).

Aan jou vragen we om daar aan te kruisen wat jij kunt doen.

 

Je kan dit per mail terugsturen naar de secretaris: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

of per post sturen naar of in de bus doen bij:

Sjef Kazius, van Lingelaan 110, 3602 PB MAARSSEN

of naar Ton Spelde, Koppestokstraat 76, 3554 BG Utrecht (dat is in Zuilen)

Je mag het ook afgeven aan de bar.

 

Graag je antwoord zo snel mogelijk maar uiterlijk 30 april. Het bestuur gaat dan bekijken of we genoeg binnen hebben gekregen om het volgende seizoen te kunnen starten.

Alvast bedankt voor je hulp!

Vriendelijke groet,
Bestuur DWSM


 

PostHeaderIcon De Balletjes van Lien.

U vraagt zich natuurlijk af waar slaat deze suggestieve titel op, was er geen ander openingszin? Het antwoord is ja, sterker nog er zijn wel 10 titels voor dit verslag. Sportpark Daalse Weide trilt nog na op zijn vesten na topper 2e. Rico Jansen wijst zondag 2 de weg. Superweekend 21e klasse onderafdeling west valt positief uit voor 2e. Donderspeech Opa Jan Nielen doet wonderen. Distroyer Ruud kan last aanvoerderschap niet dragen en breek middenvoetsbeentje. ZuiGert breekt alle snelheidsrecords. Roycke onherkenbaar aktief. BolleTank denderd door. Nieuwe Italiaanse talent voor 2e. Kilohasjman kan het vanuit alle standen. Ziekenboeg blijft groeien, wie speelt de laatste 2 wedstrijden? Scheids houdt er de spanning in tijdens topper.
Foto van de trouwe (MUPPETS) toeschouwers van DWSM Zondag 2

Lees verder onder senioren zondag 2.

 

PostHeaderIcon Secretariaat

Attentie.

Het postadres van de secretaris en ledenadministratie is gewijzigd. Onderstaand het nieuwe adres.

Secretariaat en Ledenadministratie vv DWSM
t.a.v. Elvira Vink
Stobberakplantsoen 25
3544 TC Utrecht.

 

PostHeaderIcon Pasfoto's spelerspassen

 

Pasfoto inleveren ivm vernieuwen spelerspas
Van een aantal leden verloopt de spelerspas de komende maanden.
De hiernaast vermelde spelers worden verzocht om op tijd een recente pasfoto in te leveren ivm het aanvragen van een nieuwe spelerspas voor het volgende seizoen.

 

 

 

 

 

PostHeaderIcon DWSM-er Ricardo Vlieger topper bij NL karten.


In de laatste wedstrijd van het seizoen is Ricardo als 2e geëindigd in het totaal klassement. Dit betekent dat Ricardo in een veld van 26 rijders in het NJIKV Cpoint Challenge (IKK), is het NK in- en outdoor kartkampioenschap 2014 in zijn eigen klassement als 3e is geëindigd. De doelstelling voor 2015 is natuurlijk om 1e te worden. Ricardo zal op 4 januari al weer mee gaan rijden in de KCL Cup, waar hij nog steeds als 1e aan kop gaat.

vv DWSM wenst Ricardo in 2015 heel veel succes toe bij zijn carriere als karter.
 

PostHeaderIcon Teamfoto DWSM E1.

DWSM E1 seizoen 2014-2015. Kijk voor groter formaat op Pupillen E-1.

Staand vlnr: Stefan, Joey, Ralph, Joey, Rens Zittend vlnr: Jan, Tim, Hamza, Jip, Bonne

 

PostHeaderIcon DWSM op zaterdag, wat moet je anders.

Zaterdag 4 oktober was het voor mij als zondag man de kans om deel te nemen aan de gezellige zaterdag afdeling van onze vereniging op sportpark Daalesweide. DWSM op zaterdag, een groep mensen waarbij gezelligheid en clubliefde hoog in het vaandel staat maar ook resultaat telt. De ochtend begon met een groep enthousiaste benjamins en ouders geleid door twee B1 junioren, Thom Geurts en Rico Jansen, die hun enthousiasme op de groeiende toekomst van DWSM en hun ouders met succes overbrengen. De rest van de middag was niet anders, alleen maar positieve mensen natuurlijk geholpen door de positieve resultaten van deze dag. Maar ook de tegenstanders, sterker nog ook de tegenstanders van vv Maarssen waren onder de indruk van onze gastvrije vereniging??? GROOT probleem is echter dat onze, net als alle andere verenigingen, club op een te kleine groep vrijwilligers draait. Dus met andere woorden, wilt U wat betekenen voor U zoon en de gezelligste vereniging van Maarssen neem dan contact op met onze kantine coach John die U graag inwerkt op een gezellige middag/ochtend voor het plezier van U zoon op sportpark Daalseweide .

 

PostHeaderIcon DWSM B1

DWSM B1 seizoen 2014 - 2015


DDDD


Staand van links naar rechts; Oscar Zeeman, Joey Stout, Nick Pieterson, Thom Geurtsen, Sam Marks, Miquel Mulder, Gino Spelde, Desley Roelofsen
Zittend van links naar rechts: Mike Voulgarakis, Pepé Marrs , Max Broos, Micha Starink, Nicky van Eijndt, Rico Jansen, Jordi Vermaak
 

PostHeaderIcon Grote clubactie gaat weer van start !!!

Beste lotenverkoper,

Elk jaar vindt in september de Grote Clubactie plaats. Dit jaar doen wij ook weer mee en willen natuurlijk zo veel mogelijk loten verkopen. Van de opbrengst gaat maar liefst 80% (ofwel € 2,40 per lot) naar onze clubkas! En bovendien krijg jij 0.50 euro cent per verkocht lot. Mits deze op de juiste wijze geïncasseerd kan worden. Bovendien maken lotenkopers kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een geldbedrag van € 100.000,-! Hieronder vind je meer informatie over hoe de actie in elkaar steekt.

Wat is de bedoeling?
Het verkopen van de loten is heel eenvoudig. Wij werken met:Eenmalige machtiging: De koper vermeldt het rekeningnummer op de intekenlijst en het bedrag wordt eenmalig van de rekening afgeschreven. Het lotnummer wordt op het bankafschrift vermeld. Wanneer de koper een lot heeft gekocht, plak je een sticker op de deur en geef je de persoon een bedankbriefje.

Verkoopboekje In een verkoopboekje vind je een intekenlijst (voor 23 kopers), bedankbriefjes en deurstickers. Op de intekenlijst kun je de gegevens van de lotenkoper invullen. Eén lot kost € 3,- maar het zou natuurlijk super zijn als men meer loten wil kopen!

Aan wie mag je verkopen?
Je mag de loten verkopen aan wie je wilt, te beginnen bij je familie, vrienden, buren, enz. Is je boekje vol of ben je klaar met verkopen? Lever het dan in bij Dick van de Brug of Ton Spelde . Zij zorgen ervoor dat het verder in orde komt.

Wanneer is de actie?
De Grote Clubactie start op zaterdag 19 september. Vanaf die dag mag je beginnen met de lotenverkoop. Wij hopen dat we dit jaar een geweldig resultaat zullen neerzetten. Heel veel succes met de verkoop van de loten.
Geld wat we ermee gaan ophalen gaan we besteden voor de jaarlijkse sport en speldag of voor een thuis toernooi.

Jullie boekjes liggen klaar.

 

 
Afgelastingen
Trainingen:

Thuiswedstrijden:

 

Uitwedstrijden:


 

 

Procedure veldkeuring:

Zaterdags worden onze velden voor 8:00 uur gekeurd

Voor uitwedstrijden moet men de website van de tegenstander raadplegen.

Weten wij het eerder dan vermelden we dat ook hierboven.

 

Trainingsdagen word er smiddags na 15:00uur gekeurd en word het z.s.m. op de site geplaatst.

 

Voor algehele afgelasting raadpleeg: http://nos.nl/teletekst#603

Onze club valt onder

WEST 1 B - categorie.

-

vv DWSM heeft nog ruimte voor jeugdleden van alle leeftijden. Heeft u interesse neem contact met ons op. U bent van harte welkom.

-->