PostHeaderIcon DWSM-er Ricardo Vlieger topper bij NL karten.


In de laatste wedstrijd van het seizoen is Ricardo als 2e geëindigd in het totaal klassement. Dit betekent dat Ricardo in een veld van 26 rijders in het NJIKV Cpoint Challenge (IKK), is het NK in- en outdoor kartkampioenschap 2014 in zijn eigen klassement als 3e is geëindigd. De doelstelling voor 2015 is natuurlijk om 1e te worden. Ricardo zal op 4 januari al weer mee gaan rijden in de KCL Cup, waar hij nog steeds als 1e aan kop gaat.

vv DWSM wenst Ricardo in 2015 heel veel succes toe bij zijn carriere als karter.
 

PostHeaderIcon Teamfoto DWSM E1.

DWSM E1 seizoen 2014-2015. Kijk voor groter formaat op Pupillen E-1.

Staand vlnr: Stefan, Joey, Ralph, Joey, Rens Zittend vlnr: Jan, Tim, Hamza, Jip, Bonne

 

PostHeaderIcon DWSM op zaterdag, wat moet je anders.

Zaterdag 4 oktober was het voor mij als zondag man de kans om deel te nemen aan de gezellige zaterdag afdeling van onze vereniging op sportpark Daalesweide. DWSM op zaterdag, een groep mensen waarbij gezelligheid en clubliefde hoog in het vaandel staat maar ook resultaat telt. De ochtend begon met een groep enthousiaste benjamins en ouders geleid door twee B1 junioren, Thom Geurts en Rico Jansen, die hun enthousiasme op de groeiende toekomst van DWSM en hun ouders met succes overbrengen. De rest van de middag was niet anders, alleen maar positieve mensen natuurlijk geholpen door de positieve resultaten van deze dag. Maar ook de tegenstanders, sterker nog ook de tegenstanders van vv Maarssen waren onder de indruk van onze gastvrije vereniging??? GROOT probleem is echter dat onze, net als alle andere verenigingen, club op een te kleine groep vrijwilligers draait. Dus met andere woorden, wilt U wat betekenen voor U zoon en de gezelligste vereniging van Maarssen neem dan contact op met onze kantine coach John die U graag inwerkt op een gezellige middag/ochtend voor het plezier van U zoon op sportpark Daalseweide .

 

PostHeaderIcon DWSM B1

DWSM B1 seizoen 2014 - 2015


DDDD


Staand van links naar rechts; Oscar Zeeman, Joey Stout, Nick Pieterson, Thom Geurtsen, Sam Marks, Miquel Mulder, Gino Spelde, Desley Roelofsen
Zittend van links naar rechts: Mike Voulgarakis, Pepé Marrs , Max Broos, Micha Starink, Nicky van Eijndt, Rico Jansen, Jordi Vermaak
 

PostHeaderIcon Grote clubactie gaat weer van start !!!

Beste lotenverkoper,

Elk jaar vindt in september de Grote Clubactie plaats. Dit jaar doen wij ook weer mee en willen natuurlijk zo veel mogelijk loten verkopen. Van de opbrengst gaat maar liefst 80% (ofwel € 2,40 per lot) naar onze clubkas! En bovendien krijg jij 0.50 euro cent per verkocht lot. Mits deze op de juiste wijze geïncasseerd kan worden. Bovendien maken lotenkopers kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een geldbedrag van € 100.000,-! Hieronder vind je meer informatie over hoe de actie in elkaar steekt.

Wat is de bedoeling?
Het verkopen van de loten is heel eenvoudig. Wij werken met:Eenmalige machtiging: De koper vermeldt het rekeningnummer op de intekenlijst en het bedrag wordt eenmalig van de rekening afgeschreven. Het lotnummer wordt op het bankafschrift vermeld. Wanneer de koper een lot heeft gekocht, plak je een sticker op de deur en geef je de persoon een bedankbriefje.

Verkoopboekje In een verkoopboekje vind je een intekenlijst (voor 23 kopers), bedankbriefjes en deurstickers. Op de intekenlijst kun je de gegevens van de lotenkoper invullen. Eén lot kost € 3,- maar het zou natuurlijk super zijn als men meer loten wil kopen!

Aan wie mag je verkopen?
Je mag de loten verkopen aan wie je wilt, te beginnen bij je familie, vrienden, buren, enz. Is je boekje vol of ben je klaar met verkopen? Lever het dan in bij Dick van de Brug of Ton Spelde . Zij zorgen ervoor dat het verder in orde komt.

Wanneer is de actie?
De Grote Clubactie start op zaterdag 19 september. Vanaf die dag mag je beginnen met de lotenverkoop. Wij hopen dat we dit jaar een geweldig resultaat zullen neerzetten. Heel veel succes met de verkoop van de loten.
Geld wat we ermee gaan ophalen gaan we besteden voor de jaarlijkse sport en speldag of voor een thuis toernooi.

Jullie boekjes liggen klaar.

 

 

PostHeaderIcon Nieuws voor 2e jaars B-Junioren.

Spelregelbewijs!!!!!


Met ingang van seizoen 2014/'15 is het halen van een Spelregelbewijs voor de 2e jaars B-junioren verplicht!
De KNVB heeft de website www.voetbalmasterz.nl gelanceerd waarop de 2e jaars B-junioren dit spelregelbewijs kunnen halen. Tevens kun je natuurlijk ook op de site alvast even oefenen! Kijk voor meer informatie over de invoering van het spelregelbewijs op de site van de www.knvb.nl

 

PostHeaderIcon WIM BEDANKT.

vv DWSM heeft na afloop van het seizoen 2013-2014 afscheid genomen van trainer Wim Dijs. Wim is vanaf het seizoen 2009-2010 vier jaar trainer geweest van het eerste elftal. Het grootste succes boekte vv DWSM onder Wim in het seizoen 2010-2011 waarbij DWSM van de 5e naar de 4e Klasse promoveerde. Afgelopen jaar was een zwaar seizoen voor DWSM en Wim, iedere week weer bedelen en leuren om op zaterdag een elftal op de been te krijgen. Maar het bijltje er bij neer gooien komt in Wim's woordenboek niet voor en met 100% inzet van zijn kant maakte DWSM hortend en stotend het seizoen af.

Wim wordt door het bestuur bedankt voor zijn grote inzet voor vv DWSM de afgelopen vier jaar en wenst hem veel gezondheid en succes toe met zijn andere hobby, het kweken van kanaries. Van de selectie kreeg Wim bij zijn afscheid een fel oranje kanarie voor zijn voliere zodat hij thuis ook het oranje gevoel blijft behouden.

Nogmaals,

WIM BEDANKT.

 

PostHeaderIcon Foto's van vv DWSM.

Beste Sportvrienden,

De paspoorten foto`s van Hoogvliet, Teamfoto`s Hoogvliet + Sport en Speldag 2014 zijn op onderstaande link te zien.
Veel kijk plezier.

Foto album vv DWSM wachtwoord is dwsm

 

PostHeaderIcon Tweede website vv DWSM.

Daar de website de laatste tijd erg traag is heeft DWSM een tweede site gestart tot dat de problemen verholpen zijn. Klik op onderstaande link en sla hem op onder uw favorieten.

http://voetbalvereniging-dwsm.simpsite.nl

Groet, de webmaster.

 

PostHeaderIcon Hulp gezocht !

GASTHEER/ GASTVROUW BESTUURSKAMER

-       Ben jij van nature gastvrij?

-       Vind je het leuk om zaken te organiseren?

-       Ben je nauwkeurig?

-       Hou je van een beetje leven in de brouwerij?

-       Ben je eens per 4 weken een halve dag beschikbaar? (ochtend)

Dan zijn we op zoek naar jou!!!

Wij zijn op zoek naar Gastheren / Gastvrouwen voor de bestuurskamer.

In een gezellig team ontvang je de thuis- en de uitspelende teams. Je helpt hen om de wedstrijdformulieren in te vullen. Ook ontvang je de scheidsrechters en beantwoordt vragen.

 


Wil je meer weten? Neem dan contact op met Dick van de Brug of Lucien Stout ( info zie contactpersonen).

 

PostHeaderIcon Beelden 75 jaar vv DWSM.

Klik op onderstaande link om het filmpje 75 jaar vv DWSM te bekijken.

Geschiedenis vv DWSM opgericht 1937

GELUID AANZETTEN en op knop volledig scherm klikken !!

(geluid speciaal voor Dhr. B. Kemp)

 
Afgelastingen
Trainingen:

Thuiswedstrijden:

 

Uitwedstrijden:


 

 

Procedure veldkeuring:

Zaterdags worden onze velden voor 8:00 uur gekeurd

Voor uitwedstrijden moet men de website van de tegenstander raadplegen.

Weten wij het eerder dan vermelden we dat ook hierboven.

 

Trainingsdagen word er smiddags na 16:00uur gekeurd en word het z.s.m. op de site geplaatst.

 

Voor algehele afgelasting raadpleeg: http://nos.nl/teletekst#603

Onze club valt onder

WEST 1 B - categorie.

-

vv DWSM heeft nog ruimte voor jeugdleden van alle leeftijden. Heeft u interesse neem contact met ons op. U bent van harte welkom.

-->