PostHeaderIcon Cees Ebskamp

Cees Ebskamp " Erelid vv DWSM"

Op een druk bezochte nieuwjaarsreceptie van Zaterdag 2 Januari 2016 werd Cees Ebskamp in het zonnetje gezet door de huidige voorzitter Dick van de Brug.
Cees heeft vele jaren de taken vervuld van voorzitter binnen onze vereniging. ook in de wat mindere tijden van VV DWSM bleef Cees altijd positief en sleepte vv DWSM er door heen.
Hij was ook betrokken bij de privatisering van de velden project wat nu loopt tussen de gemeente en de voorzitters van de overige voetbalverenigingen  gelegen in de gemeente Stichtse Vecht. En natuurlijk niet te vergeten heeft hij bijgedragen met het tot stand komen van de plannen die nu bij de gemeente liggen   "Sportpark van de toekomst " de 4 verenigingen op Sportpark Daalseweide die een  nieuw sportpark willen gaan realiseren.
Al met al heeft Cees vele vrije uurtjes in DWSM gestoken om DWSM te besturen.
Cees blijft gelukkig nog actief bij het onderhoudsteam van vv DWSM een team die uit vrijwilligers  bestaat die elke vrijdag  rondom de velden en het clubgebouw klussen opknappen zoals lijnen trekken rondom de velden, club gebouw schoonhouden en reparaties uitvoeren indien nodig.
Cees nogmaals bedankt!!

 

Het bestuur.