PostHeaderIcon DWSM 2 op weg naar herfst kampioenschap?


Ja, ja U leest het goed. Net als het nieuwe zondag 1 onderleiding van trainer Eddy Souisay en ad-intrem coach Cees Ebskamp en de zeer sterk gestarte B1 heeft het 2e dit seizoen ook ingezet op het kampioenschap.
Het tot nu toe ongeslagen 2e elftal onder leiding van coach Opa Nielen en ex top trainer Jan Kooijmanus heeft op zondag 2 1 september, begin van de herfst, zijn 2e wedstrijd op zeer overtuigende wijze gewonnen en daardoor de kop positie in de 115e klasse onder onder afdeling west verstevigt na de 5-2 overwinning van afgelopen weekend op onze vrienden uit Kokengen, een wedstrijd waarin BB (Bloedzuiger Buis)zich ontpopte als de nieuwe aanvoerder van zondag 2. Lees verder onder senioren zondag 2.


Allereerst een klein voorafje voordat we overgaan naar de wedstrijd van zondag 21 september. De selectie van Opa Nielen is dit jaar sterk uitgebreid met Benjamin Lorenzo, die met zijn 18 jaar de gemiddelde leeftijd in het 2e enigszins verlaagt. Miep Miep Michel Mulder die al snel goed is voor 10% van onze supporter schare en de 4 verloren zonen, Kilo Hasjman, Bolle Tank, ZuiGert en P. Diddy, die na 1 jaar OSM toch weer graag op nivo en bij de gezelligste club van Maarssen wilde spelen. Zes man die het nivo van het 2e na wat extra trainingsaandacht van ex Top Trainer Jan Kooijmanus net bij kunnen benen maar zeer duidelijk toegevoegde waarde zijn. By the way waar vind je een team waarin een speler van 18 en 67 zich opmaken voor een kampioenschap.
Zoals U begrijpt is de selectie van coach Opa Nielen dus behoorlijk uitgebreid en sterker geworden, hier zijn wel bepaalde verwachtingen door hat bestuur aan gekoppeld. Houd er daarom dus rekening mee dat er in de loop van het jaar verschillende ....feestjes zullen plaatsvinden in de gezelligste kantine van Maarssen en omstreken.
Het credo van vandaag was never change a winning team. Maar tgv de uitgebreide selectie was coach Opa Nielen toch genoodzaakt enkele verandering toe te passen in het team dat afgelopen weekend op vrij eenvoudige wijze Kokengen aan de kant had gezet. Begonnen werd met Mr. Ajax in de coal en de bijna onoverwinnelijke verdediging bestaande uit het kwartet Bloedzuiger Buis, Ex 2 meter Sex, Bokkie en Miep Miep Michel Mulder. Op het middenveld werd de centraal spelende Kilo Hasjman bijgestaan door de gebroeders van Geffen, Mity Mike en Royke en Punter Koning Ben die ons en de tegenstander elke week blijft verbazen en de nodige respect afdwingt. De voorhoede werd bevolkt door ZuiGert en De Kale die beide de 100 meter onder de 11 seconden kunnen lopen. Ondanks deze snelle mannen was de tactiek vandaag om toch wat meer opbouwend voetbal te spelen in plaats van lange ballen om zodoende de mee gereisde supporters extra te belonen. Een tactiek die al snel resulteerde in een 3-0 voorsprong waarop de goed leidende scheidsrechter besloot de rust iets eerder te laten beginnen zodat SCH orde op zaken kon stellen. Ook coach Opa Nielen nam in de rust de gelegenheid om de noodzakelijke wissels toe te passen waar eerlik is eerlijk het spel niet beter op werd maar uiteindelijk wel resulteerde ineen glansrijke 8-2 overwinning. P. Diddy, Bole Tank, Witte en Benjamin werden ingebracht waardoor met uitzondering van Ex 2 meter Sex de complete achterhoede was vervangen.
Ik kan me voorstellen dat U als lezer liever een uitgebreid wedstrijdverslag had gelezen waarin Royke de score opende Kilo Hasjman 2 x, Benjamin 2 x, Miep Miep, ZuiGert en Ex 2 meter Sex voor de goals zorgde. U reporter was echter door uitputtingsverschijnselen niet in staat de alles in zich op te nemen en adviseert U dan ook bij de eerst volgende gelegenheid zelf het spektakel van deze (ex)vedettes t komen bewonderen. Dit kan al a.s. zondag op Sportpark Daalseweide. Daarna kunt U dan ons nieuwe 1e aanmoedigen die de nodige ondersteuning zeker zullen waarderen. Heeft U zelfs iets meer tijd over en zou U wat willen betekenen voor onze club, dan adviseren wij U om contact op te nemen met het dagelijks bestuur voor een ondersteunende functie bij ons 1e.