PostHeaderIcon Zondag 2 sluit 1e helft af als…

Het stelletje ongeregeld van Opa Nielen heeft de afgelopen weken goede zaken gedaan maar ook een uitgelezen kans om afstand te nemen van de nummer 2 in de competitie en zodoende een goede stap te doen naar het 2e kampioenschap in 3 jaar laten liggen. Als eerste werd de op dat moment op de 3e plaats staande vv De Meern geëlimineerd met een welverdiende 4-1. (Lees verder onder Senioren zondag 2)

 

Vervolgens stond de topper tegen de nr 2 in de competitie VVIJ op het programma. Een wedstrijd die een vroegtijdige beslissing in de competitie had kunnen brengen. Tot aan de rust ging het gelijk op ten gevolge het slechte spel van DWSM. Hierdoor begon VVIJ erin te geloven wat na de rust al snel resulteerde in een 1-0 na een speciale actie van Mr Ajax annex grabbelaar. Echter niet veel later was het Stille Kracht Denny en koning van het middenveld die met een schitterend schot de stand weer op gelijke hoogte bracht. Na een zeer dubieuze vrije bal, van de net als afgelopen jaar goed leidende scheids, koos Mr Ajax de verkeerde hoek met als gevolg een 2-1 achterstand. VVIJ had echter zijn beste tijd gehad, de laatste 20 minuten waren het onze sterren die het spel domineerde en de een na de andere kans miste. Gelukkig was daar de VVIJ scheids die een zeer discutabele handsbal omzette in een strafschop voor DWSM en hier zeker geen vrienden mee maakte in IJsselstein. Na de gemiste strafschoppen in de voorgaande wedstrijden eiste Dak Dekker Jeffrey, bekend van de hit ik wil sex met die kale, de bal op met als gevolg een wel verdiende 2-2. Score is DDJ wel toevertrouwd aangezien er rond de kerst een kleine DDJ op de wereld schijnt te komen. Het is te hopen dat de kleine DDJ iets minder ammoniak dampen de lucht in blaast dan DDJ zelf. Terugkomend op de wedstrijd, 2-2 eindstand met als gevolg 6 punten voorsprong op de nummer 2 VVIJ met 1 wedstrijd minder gepeeld.

Ten gevolge van de overwinning op vv De Meern door DWSM dook daar opeens SCH op als nieuwe nr 3 in de competitie. Zeer verrassend aangezien onze jongens SCH in de eerste wedstrijd met een keurige 1-8 van het veld hadden gespeeld. De wedstrijd tegen SCH moesten onze jongens het echter doen zonder super coach Opa Nielen die van Oma thuis moest blijven om de taart aan te snijden ivm haar verjaardag. Tevens moest DWSM Mithy Mike missen die ondanks zijn goede voetbal heeft besloten voorlopig te stoppen ivm ……… Dit verlies wordt echter meer dan gecompenseerd door de rentree van Ex Sparerib koerier die in zijn nieuwe leven, na een revalidatie van 18 maanden, verder gaat als Schaapie. De afwezigheid van Opa had een positieve uitwerking op de opkomst waardoor gelegenheidscoach 2 Meter Ex Sex opgezadeld zat met 17 spelers. Als een ware leider nam hij zijn verantwoording, hij plaatste zich zelf op de bank waardoor P. Diddy en Bokkie het hart van de verdediging vormde en Bloedzuiger Buis zijn velbegeerde aanvoerdersband weer eens om kon doen en zijn vertrouwde plek rechtsachter innam. SCH begon zeer sterk en dacht de op leeftijd zijnde verdediging, met uitzondering van de zeer sterk spelende Royke, van DWSM te overrompelen met loopacties. Gelukkig bestaat voetbal uit meer dan alleen hardlopen waardoor onze sterren de dreiging makkelijk konden stoppen met bekeken voetbal. Na een goede actie van ZuiGert was het DDJ die vrij eenvoudig de 1-0 op het scorebord zette. Niet veel later was het Stille Kracht Denny die zijn inmiddels wekelijkse doelpuntje meenam en voor de 2-0 zorgde na goed voorbereidend werk van M&M Michel Mulder. De basis voor de overwinning was gelegd waardoor Punter Koning Ben en Bokkie besloten het spel geblesseerd te verlaten. Nog voor rust was daar DDJ die na een schitterend hakje en een goede actie van de niet zelfzuchtige ZuiGert de 3-0 maakte. In de rust moest noodgedwongen het halve elftal worden gewisseld. Benjie, Schaapie en gastspeler Rutger (in afwachting van een basis plaats in zondag 1) werden ingebracht ten koste van Kilohasjman, Bloedzuiger Buis, M&M en Bolle Tank, Door al deze nieuwe krachten was SCH totaal de weg kwijt waardoor de zeersterk spelende Royke vrij eenvoudig de 4-0 op zijn naam bracht. Niet veel later was het ZuiGert die zijn wekelijkse goal maakte en hierdoor voor de 5-1 zorgde. 5-1? Ja inderdaad want in de tussentijd had SCH toch kans gezien om Mr Ajax te passeren waardoor de nul weer niet gehouden kon worden. Uiteindelijk was het Rutger die zijn aanwezigheid nog eens onderstreepte met een mooie goal en daarmee de eindstand op 6-1 bracht. Hierdoor is DWSM 2 overtuigend Herbstmeister en Midwinter Kampioen geworden, 2 titels die smaken naar meer. Tijd voor waar het eigenlijk allemaal te doen is de 3e helft. Een helft die SCH maar oversloeg en dus ook vrij eenvoudig, zoals wekelijks, werd gewonnen maar dit keer zonder de basis spelers Opa Nielen en De Voszuiper.