PostHeaderIcon Nieuwe spelerstassen DWSM 2.

DWSM zondag 2 bedankt stukadoorsbedrijf Walter Kok B.V en speler Danny Beekmans voor de sponsoring van de nieuwe voetbaltassen.

 

PostHeaderIcon Competie-Indeling DWSM zondag 2 seizoen 2015-2016

http://senioren.voetbal.nl/clubs_comp/mijn-teams/competitie/172172/DWSM-2-zondag

1 DWSM 2
2 Houten 10
3 Kampong 20
4 Kismet 2
5 Maarssen 3
6 Meern De 6
7 MSV 19 7
8 OSM 75 2
9 PVCV 7
10 SCH'44 5
11 UVV 5
12 VVIJ 9

 

PostHeaderIcon Bekerindeling DWSM Zondag 2 2015-2016

http://senioren.voetbal.nl/clubs_comp/mijn-teams/beker/172172/DWSM-2-zondag

1 DSO Ultrajectum 3
2 DWSM 2
3 Elinkwijk 3
4 OSM 75 2

 

PostHeaderIcon DWSM Zondag 2 kampioen.

 

Het bestuur van de vv DWSM feliciteert het tweede zondag elftal met het behaalde kampioenschap.

Stem hier op ons en zoek vv DWSM zondag 2 http://knvb.m3.mailplus.nl/nct2085634/YN9U5JiRnLHY3vn

Na een spannend slot in de competitie van de 27e klasse onderafdeling west 1 waar 3 competitie rondes voor het eind nog 4 teams kans maakte op de titel is het toch DWSM 2, tevens Herbstmeister und Wintermeister, die den Meisterschaft mit nach hause genommen hat. Shade Deutsland alles ist vorbei, alles ist vorbei alles ist vorbei. Sorry, dat was vorige week ik liet me even gaan. De zonen en inmiddels klein zonen van Coach Opa Jan Nielen hebben het voor elkaar gekregen om voor de 2e maal in 3 seizoenen kampioen te worden. Eerst als 3e in het seizoen 2012/2013 en nu als 2e. Er dient wel bij gezegd te worden dat we het zonder de steun van De DWSM B1 junioren in de 2e helft van het seizoen niet gered zouden hebben, maar goed jong geleerd is volgend jaar met de A1 kampioen worden. Lees verder onder senioren zondag 2.

Lees meer...

 

PostHeaderIcon Nog 1 punt en dan is het feest!Afgelopen zondag hebben de zonen van Opa Jan Nielen goede zaken gedaan door een 5-0 overwinning op “ängstgegner” UVV waar begin dit jaar nog met 4-0 werd verloren. Stel dat de nr.2 in de competitie op dit moment vv De Meern volgende week bij OSM wint, wat ons uitgesloten lijkt aangezien de toezeggingen van OSM in een bar in Maarssen, hebben onze helden volgende week tegen Kockengen nog maar 1 punt nodig om voor de 2e maal in 3 jaar het kampioensVAT open te slaan. Een verslag van de wedstrijd tegen UVV ontbreekt helaas aangezien U reporter dit weekend was uitgenodigd om een wedstrijd van VFB Dordmund vanuit een Warsteiner-sky box te bekijken met onder andere Ron Visser (zie foto) die afgelopen week aan zijn meniscus is geholpen en wij bij deze een spoedig herstel toewensen.
Ondanks zijn aanwezigheid zondag middag bleek hij niet in staat om notities te maken van de zeer belangrijke wedstrijd tegen UVV. Ter info, Dortmund –Frankfurt schijnt 2-0 geworden te zijn maar ook dat durf hij niet met zekerheid te zeggen. A.s. zondag is het dus mogelijk om een kampioenschap te vieren als Kockengen een beetje mee werkt. Ik hoef U denk ik niet uit te leggen dat U aanwezigheid zeer op prijs word gesteld. Ivm met het drankprobleem van onze vaste buschauffeur wordt U echter verzocht op eigen gelegenheid af te reizen naar Kockengen.
 
Meer artikelen...