PostHeaderIcon Zondag 2 herstelt zich goed.

Na 2 goede bekerwedstrijden maar een valse start in de eerste competitiewedstrijd, 7-5 verlies tegen VV deMeern, heeft zondag 2 de weg naar de top weer hervonden. En dit ondanks de vele geblesseerde, Papa Bakker (gebroken kuit- en scheenbeen), Mr Ajax (opnieuw gezette vinger), Kilo Hasjman (enkeltje) Bokkie (hartje), Witte (knietje), Bloedzuiger Buis (hamstringentje), Destroyer Ruud (middenvoetsbeentje) Schaapie (knietje & kaakie), P Diddy (hamstringentje maar gelukkig wel in staat te keepen) en een papieren wisseling in het management team.
Voor de liefhebbers van goals zijn de wedstrijden van zondag 2 een waar feest, DWSM-PVCV 5-1, VVIJ-DWSM 3-6 en afgelopen zondag DWSM-Kismet 8-1.
De eerste 2 goals in deze laatste wedstrijd kwamen van Benji Lorenzo die goed profiteerde van het voorbereidende werk van Zuigert Gert en de niet zo bal vaste keeper van Kismet. De 3-0 kwam op naam van Ons Royke die de bal niet alleen in het doel schoot maar ook nog eens probeerde de bal door het net heen te schieten, ik denk niet dat de keeper deze bal voorbij heeft zien komen. Na goed voorbereidend werk van Mike, die na zijn makkie gisteren in het doel van de A1 zijn overgebleven energie ter beschikking stelde van zondag 2, was het Alie die gemakkelijk 4-0 scoorde. Een missertje van aanvoeder Ron, die om de een of andere reden tegenwoordig iets minder energie heeft voor voetbal maar op een ander veld beter schijnt te scoren, was het voor Kismet mogelijk om de eer in de eerste helft nog te redden, 4-1.De mooiste goal van de dag kwam van De Controlerend Geneesheer van het middenveld Danny die de bal van grote afstand onhoudbaar voor de keeper in de kruising deed belanden.
In de rust de vertrouwde wissel van Punterkoning Ben en De Controlerend Geneesheer van het middenveld Danny waardoor Martin Voszuiper en onze nieuwste aanwinst Mike het veld konden betreden. Deze 2e helft was wat minder spectaculair dan de 1e ondanks de hattrick van Alie. Alie die zijn directe tegenstander Babba de 2e helft alle hoeken van zijn eigenstrafschopgebied liet zien maakte er hierdoor zijn eigen feestje van waardoor de einduitslag dus uiteindelijk op 8-1 bleef steken. Door deze resultaten hebben de stiefzonen van Frans, voorheen bekent onder de zonen van Opa Jan Nielen, weer de 2e positie op de ranglijst ingenomen en een goede stap naar het herbstmeisterschaft gezet. U kunt onze sterren a.s. zondag weer bewonderen in de altijd niet te winnen uitwedstrijd tegen UVV maar ik raad U aan om de week erna naar de thuiswedstrijd tegen koploper VV Houten te komen, alwaar onze gastheer Knorretje U kan voorzien van een heerlijk kopje koffie en de zonen van Frans U zullen trakteren op een geweldige pot voetbal.

 

PostHeaderIcon Nieuwe spelerstassen DWSM 2.

DWSM zondag 2 bedankt stukadoorsbedrijf Walter Kok B.V en speler Danny Beekmans voor de sponsoring van de nieuwe voetbaltassen.

 

PostHeaderIcon Competie-Indeling DWSM zondag 2 seizoen 2015-2016

http://senioren.voetbal.nl/clubs_comp/mijn-teams/competitie/172172/DWSM-2-zondag

1 DWSM 2
2 Houten 10
3 Kampong 20
4 Kismet 2
5 Maarssen 3
6 Meern De 6
7 MSV 19 7
8 OSM 75 2
9 PVCV 7
10 SCH'44 5
11 UVV 5
12 VVIJ 9

 

PostHeaderIcon Bekerindeling DWSM Zondag 2 2015-2016

http://senioren.voetbal.nl/clubs_comp/mijn-teams/beker/172172/DWSM-2-zondag

1 DSO Ultrajectum 3
2 DWSM 2
3 Elinkwijk 3
4 OSM 75 2

 

PostHeaderIcon DWSM Zondag 2 kampioen.

 

Het bestuur van de vv DWSM feliciteert het tweede zondag elftal met het behaalde kampioenschap.

Stem hier op ons en zoek vv DWSM zondag 2 http://knvb.m3.mailplus.nl/nct2085634/YN9U5JiRnLHY3vn

Na een spannend slot in de competitie van de 27e klasse onderafdeling west 1 waar 3 competitie rondes voor het eind nog 4 teams kans maakte op de titel is het toch DWSM 2, tevens Herbstmeister und Wintermeister, die den Meisterschaft mit nach hause genommen hat. Shade Deutsland alles ist vorbei, alles ist vorbei alles ist vorbei. Sorry, dat was vorige week ik liet me even gaan. De zonen en inmiddels klein zonen van Coach Opa Jan Nielen hebben het voor elkaar gekregen om voor de 2e maal in 3 seizoenen kampioen te worden. Eerst als 3e in het seizoen 2012/2013 en nu als 2e. Er dient wel bij gezegd te worden dat we het zonder de steun van De DWSM B1 junioren in de 2e helft van het seizoen niet gered zouden hebben, maar goed jong geleerd is volgend jaar met de A1 kampioen worden. Lees verder onder senioren zondag 2.

Lees meer...

 
Meer artikelen...