PostHeaderIcon Bekerindeling DWSM Zondag 2 2015-2016

http://senioren.voetbal.nl/clubs_comp/mijn-teams/beker/172172/DWSM-2-zondag

1 DSO Ultrajectum 3
2 DWSM 2
3 Elinkwijk 3
4 OSM 75 2

 

PostHeaderIcon DWSM Zondag 2 kampioen.

 

Het bestuur van de vv DWSM feliciteert het tweede zondag elftal met het behaalde kampioenschap.

Stem hier op ons en zoek vv DWSM zondag 2 http://knvb.m3.mailplus.nl/nct2085634/YN9U5JiRnLHY3vn

Na een spannend slot in de competitie van de 27e klasse onderafdeling west 1 waar 3 competitie rondes voor het eind nog 4 teams kans maakte op de titel is het toch DWSM 2, tevens Herbstmeister und Wintermeister, die den Meisterschaft mit nach hause genommen hat. Shade Deutsland alles ist vorbei, alles ist vorbei alles ist vorbei. Sorry, dat was vorige week ik liet me even gaan. De zonen en inmiddels klein zonen van Coach Opa Jan Nielen hebben het voor elkaar gekregen om voor de 2e maal in 3 seizoenen kampioen te worden. Eerst als 3e in het seizoen 2012/2013 en nu als 2e. Er dient wel bij gezegd te worden dat we het zonder de steun van De DWSM B1 junioren in de 2e helft van het seizoen niet gered zouden hebben, maar goed jong geleerd is volgend jaar met de A1 kampioen worden. Lees verder onder senioren zondag 2.

Lees meer...

 

PostHeaderIcon Nog 1 punt en dan is het feest!Afgelopen zondag hebben de zonen van Opa Jan Nielen goede zaken gedaan door een 5-0 overwinning op “ängstgegner” UVV waar begin dit jaar nog met 4-0 werd verloren. Stel dat de nr.2 in de competitie op dit moment vv De Meern volgende week bij OSM wint, wat ons uitgesloten lijkt aangezien de toezeggingen van OSM in een bar in Maarssen, hebben onze helden volgende week tegen Kockengen nog maar 1 punt nodig om voor de 2e maal in 3 jaar het kampioensVAT open te slaan. Een verslag van de wedstrijd tegen UVV ontbreekt helaas aangezien U reporter dit weekend was uitgenodigd om een wedstrijd van VFB Dordmund vanuit een Warsteiner-sky box te bekijken met onder andere Ron Visser (zie foto) die afgelopen week aan zijn meniscus is geholpen en wij bij deze een spoedig herstel toewensen.
Ondanks zijn aanwezigheid zondag middag bleek hij niet in staat om notities te maken van de zeer belangrijke wedstrijd tegen UVV. Ter info, Dortmund –Frankfurt schijnt 2-0 geworden te zijn maar ook dat durf hij niet met zekerheid te zeggen. A.s. zondag is het dus mogelijk om een kampioenschap te vieren als Kockengen een beetje mee werkt. Ik hoef U denk ik niet uit te leggen dat U aanwezigheid zeer op prijs word gesteld. Ivm met het drankprobleem van onze vaste buschauffeur wordt U echter verzocht op eigen gelegenheid af te reizen naar Kockengen.
 

PostHeaderIcon De Balletjes van Lien.

U vraagt zich natuurlijk af waar slaat deze suggestieve titel op, was er geen ander openingszin? Het antwoord is ja, sterker nog er zijn wel 10 titels voor dit verslag. Sportpark Daalse Weide trilt nog na op zijn vesten na topper 2e. Rico Jansen wijst zondag 2 de weg. Superweekend 21e klasse onderafdeling west valt positief uit voor 2e. Donderspeech Opa Jan Nielen doet wonderen. Distroyer Ruud kan last aanvoerderschap niet dragen en breek middenvoetsbeentje. ZuiGert breekt alle snelheidsrecords. Roycke onherkenbaar aktief. BolleTank denderd door. Nieuwe Italiaanse talent voor 2e. Kilohasjman kan het vanuit alle standen. Ziekenboeg blijft groeien, wie speelt de laatste 2 wedstrijden? Scheids houdt er de spanning in tijdens topper.
Foto van de trouwe (MUPPETS) toeschouwers van DWSM Zondag 2

Lees verder onder senioren zondag 2.

Lees meer...

 

PostHeaderIcon Op een mooie lentemiddag (vroeger een hit) gebeurde het, De goal, De winst, Het verlies???

Zondagmiddag 22 maart, het is 12.30 en de spelersbus van DWSM 2 on tour staat klaar op de parkeerplaats van Sportpark Daalseweide om de sterren van Opa Nielen en de steeds groter wordende groep supporters naar het altijd lastige MSV in Montfoort te vervoeren. Net als afgelopen week dreigde er t.g.v. het blessure leed een tekort aan kampioenswaardige spelers en werd zelfs overwogen om de wedstrijd te annuleren. Maar na de toezegging van Martin Voszuiper en Ex Top Trainer Johannes Kooijmanus waren Rico Jansen, Gino Spelt (beide van de B1), Ricardo Voskuilen (halfjaar niks gedaan) en Papa Bakker zie foto (normaal gesproken bankzitter op de zondagmiddag naast Sil) bereid om het 2e elftal uit de nood te helpen. Tijdens de lange reis tussen de uitgestrekte weilanden door had Opa Nielen genoeg tijd om weer een totaal andere opstelling neer te zetten dan de voorgaande wedstrijden in verband met de wisselende bezetting. MSV had zich zaterdagavond goed voorbereid op deze wedstrijd in diverse bars en de daar opgedoken meiden langs de lijn geparkeerd om zodoende de zonen van Opa Nielen af te lijden. Ook de meegereisde supporters hadden een overzichtelijk plekje op het terras van het zon overgoten sportpark in Montfoort ingenomen om naar de zoveelste kampioenspartij te kijken. Het nadeel van op de 1e plaats staan is namelijk dat alle tegenstanders net een stapje extra doen wat zeker tegen deze tegenstander met een gemiddelde leeftijd van rond de 21 jaar een zware klus leek te gaan worden. MSV startte sterk maar door goed keeperswerk bleef de nul op het scoren bord staan ook omdat DWSM twee opgelegde kansen niet wist af te maken. Ten gevolge van de in het veld ontstane 4-2-4 opstelling, Opa had in de bus toch echt iets anders bedacht, werd het midden veld overlopen en was het voor de achterhoede een zware eerste helft. Gelukkig had MSV ook de nodige moeite met afmaken totdat Miessie Mulder besloot de score te openen, klein probleem hieraan was echter dat hij dit in ons eigendoel deed waardoor we dus tegen een 1-0 achterstand aankeken, kan gebeuren. Niet veel later zou het nog erger worden, in eerste instantie leek de aanval goed verdedigd, maar door een verrassend schot lag de bal weer in het netje achter Mr. Ajax 2-0. Lees verder onder senioren zondag 2

Lees meer...

 
Meer artikelen...