PostHeaderIcon Nog 1 punt en dan is het feest!Afgelopen zondag hebben de zonen van Opa Jan Nielen goede zaken gedaan door een 5-0 overwinning op “ängstgegner” UVV waar begin dit jaar nog met 4-0 werd verloren. Stel dat de nr.2 in de competitie op dit moment vv De Meern volgende week bij OSM wint, wat ons uitgesloten lijkt aangezien de toezeggingen van OSM in een bar in Maarssen, hebben onze helden volgende week tegen Kockengen nog maar 1 punt nodig om voor de 2e maal in 3 jaar het kampioensVAT open te slaan. Een verslag van de wedstrijd tegen UVV ontbreekt helaas aangezien U reporter dit weekend was uitgenodigd om een wedstrijd van VFB Dordmund vanuit een Warsteiner-sky box te bekijken met onder andere Ron Visser (zie foto) die afgelopen week aan zijn meniscus is geholpen en wij bij deze een spoedig herstel toewensen.
Ondanks zijn aanwezigheid zondag middag bleek hij niet in staat om notities te maken van de zeer belangrijke wedstrijd tegen UVV. Ter info, Dortmund –Frankfurt schijnt 2-0 geworden te zijn maar ook dat durf hij niet met zekerheid te zeggen. A.s. zondag is het dus mogelijk om een kampioenschap te vieren als Kockengen een beetje mee werkt. Ik hoef U denk ik niet uit te leggen dat U aanwezigheid zeer op prijs word gesteld. Ivm met het drankprobleem van onze vaste buschauffeur wordt U echter verzocht op eigen gelegenheid af te reizen naar Kockengen.
 

PostHeaderIcon De Balletjes van Lien.

U vraagt zich natuurlijk af waar slaat deze suggestieve titel op, was er geen ander openingszin? Het antwoord is ja, sterker nog er zijn wel 10 titels voor dit verslag. Sportpark Daalse Weide trilt nog na op zijn vesten na topper 2e. Rico Jansen wijst zondag 2 de weg. Superweekend 21e klasse onderafdeling west valt positief uit voor 2e. Donderspeech Opa Jan Nielen doet wonderen. Distroyer Ruud kan last aanvoerderschap niet dragen en breek middenvoetsbeentje. ZuiGert breekt alle snelheidsrecords. Roycke onherkenbaar aktief. BolleTank denderd door. Nieuwe Italiaanse talent voor 2e. Kilohasjman kan het vanuit alle standen. Ziekenboeg blijft groeien, wie speelt de laatste 2 wedstrijden? Scheids houdt er de spanning in tijdens topper.
Foto van de trouwe (MUPPETS) toeschouwers van DWSM Zondag 2

Lees verder onder senioren zondag 2.

Lees meer...

 

PostHeaderIcon Op een mooie lentemiddag (vroeger een hit) gebeurde het, De goal, De winst, Het verlies???

Zondagmiddag 22 maart, het is 12.30 en de spelersbus van DWSM 2 on tour staat klaar op de parkeerplaats van Sportpark Daalseweide om de sterren van Opa Nielen en de steeds groter wordende groep supporters naar het altijd lastige MSV in Montfoort te vervoeren. Net als afgelopen week dreigde er t.g.v. het blessure leed een tekort aan kampioenswaardige spelers en werd zelfs overwogen om de wedstrijd te annuleren. Maar na de toezegging van Martin Voszuiper en Ex Top Trainer Johannes Kooijmanus waren Rico Jansen, Gino Spelt (beide van de B1), Ricardo Voskuilen (halfjaar niks gedaan) en Papa Bakker zie foto (normaal gesproken bankzitter op de zondagmiddag naast Sil) bereid om het 2e elftal uit de nood te helpen. Tijdens de lange reis tussen de uitgestrekte weilanden door had Opa Nielen genoeg tijd om weer een totaal andere opstelling neer te zetten dan de voorgaande wedstrijden in verband met de wisselende bezetting. MSV had zich zaterdagavond goed voorbereid op deze wedstrijd in diverse bars en de daar opgedoken meiden langs de lijn geparkeerd om zodoende de zonen van Opa Nielen af te lijden. Ook de meegereisde supporters hadden een overzichtelijk plekje op het terras van het zon overgoten sportpark in Montfoort ingenomen om naar de zoveelste kampioenspartij te kijken. Het nadeel van op de 1e plaats staan is namelijk dat alle tegenstanders net een stapje extra doen wat zeker tegen deze tegenstander met een gemiddelde leeftijd van rond de 21 jaar een zware klus leek te gaan worden. MSV startte sterk maar door goed keeperswerk bleef de nul op het scoren bord staan ook omdat DWSM twee opgelegde kansen niet wist af te maken. Ten gevolge van de in het veld ontstane 4-2-4 opstelling, Opa had in de bus toch echt iets anders bedacht, werd het midden veld overlopen en was het voor de achterhoede een zware eerste helft. Gelukkig had MSV ook de nodige moeite met afmaken totdat Miessie Mulder besloot de score te openen, klein probleem hieraan was echter dat hij dit in ons eigendoel deed waardoor we dus tegen een 1-0 achterstand aankeken, kan gebeuren. Niet veel later zou het nog erger worden, in eerste instantie leek de aanval goed verdedigd, maar door een verrassend schot lag de bal weer in het netje achter Mr. Ajax 2-0. Lees verder onder senioren zondag 2

Lees meer...

 

PostHeaderIcon B1 houd 2e in de race voor kampioenschap.

Het gonst van de geruchten op Sportpark Daalse Weide, haalt Ex Top Trainer Johannes Kooijmans (zie foto) de kerst. Johannes die zijn trainers carrière begon bij DWSM en vervolgens successen vierde bij buurman vv.Maarssen en wie kent het niet het wereldberoemde NITA, is een trainer van de oud Hollandse school. Maar ten gevolge van deze methode was het afgelopen donderdag namelijk weer raak tijdens de training van de selectie van de goden zonen van Opa Nielen. Zowel Kilo Hasjman als Bloedzuiger Buis raakten geblesseerd aan hun enkel. Hierdoor had coach Opa Nielen de nodige problemen om op zondag 15 maart een kampioenswaardig team op de been te brengen aangezien de zieke boeg uitpuilt met Opa zelf en Schaapie (meniscus), Dokter Vissers en De Witte (knie), P Diddie (depri) Voszuiper en Bokkie (hart klachten), Kilo Hasjman en Bloedzuiger Buis (enkel). Maar gelukkig waren daar Koos, alias Kees-Jan Spaargaarde, en de B1 junioren Rico Jansen en Jordy Vermaak die de helpende hand boden. Drie spelers die deze dag duidelijk het verschil zouden maken. Koos, de rust zelf, links achterin. Rico, de onverschrokken voorstopper met sterk opbouwend werk en Jordy op de nr 10 positie als ondersteunde middenvelder naast Mighty Mike met een voordurende dreigende kracht naar voren. Net als afgelopen week begon DWSM sterk maar kon Zuigert Gert dit keer niet binnen een minuut scoren, maar het scheelde zeer weinig. Naar 2 “wat mindere acties van BolleTank “, die zo te zien een kappersbeurt voor het gehele jaar had gehad genomen maar voor de rest een perfecte wedstrijd speelde, was het gelukkig Mr. Ajax Andre die de nul hield. Lees verder onder senioren zondag 2.

Lees meer...

 

PostHeaderIcon Bloedzuiger Buis kan het allemaal.

Na het succes volle slot voor de winterstop waarin het winterkampioenschap veiliggesteld werd zijn de zonen van Opa Nielen na de winterstop de weg compleet kwijt. De koppositie wordt nog steeds bezet maar zoals er op het moment wordt gespeeld is dit een kwestie van tijd. Van de 4 wedstrijden na de winterstop werden er 2 op vrij eenvoudige wijze gewonnen (Houten uit 0-11, VSC thuis 5-2) maar werden er ook 2 wedstrijden verloren (UVV uit 4-0, OSM thuis 1-5) tegen tegenstanders die in de achtervolging zijn voor de titel in de 27e klasse onder onder onder afdeling west. Lees verder onder senioren zondag 2.

Lees meer...

 
Meer artikelen...