PostHeaderIcon ~

Speler van de maand Februari.


Remco Buis.

Speelt in DWSM Zondag 2.

Manusje van alles.

Favoriete club: Feyenoord.


 

 

 

PostHeaderIcon Zondag 2 sluit 1e helft af als…

Het stelletje ongeregeld van Opa Nielen heeft de afgelopen weken goede zaken gedaan maar ook een uitgelezen kans om afstand te nemen van de nummer 2 in de competitie en zodoende een goede stap te doen naar het 2e kampioenschap in 3 jaar laten liggen. Als eerste werd de op dat moment op de 3e plaats staande vv De Meern geëlimineerd met een welverdiende 4-1. (Lees verder onder Senioren zondag 2)

Lees meer...

 

PostHeaderIcon 2e Midwinterkampioen?

De afgelopen weken heeft U het reilen en zeilen van de sterren van Coach Opa Nielen moeten missen. Dit heeft meer te maken met het missen van inspiratie, lees zin, van U schrijver dan aan de prestaties van de afgelopen weken. Voorwaarts – DWSM 1-5 (beker), DWSM - Houten 7-1, VSC – DWSM 1-5. Leuke wedstrijden voor het steeds weer in groten getale aanwezige publiek met een bijna standaard wedstrijd verloop. Tot de rust gaat het gelijk op, onze jongens moeten de eerste heft nog wakker worden en warm lopen, maar na de rust gaan onze sterren eroverheen ten gevolge van het “kantelen” van het spel wat door Ex Top Trainer Johanus Kooymanus is geïntroduceerd en waarop de donderdagavond op de zeer goed bezochte trainingen te veel tijd wordt ingestoken. Maar na de laatste overwinning op PVC is er weer iets om over te berichten. Lees verder onder senioren zondag 2.

Lees meer...

 

PostHeaderIcon Gelukkig hebben we de beelden nog.

Maandag 13 oktober, kijkend naar het Nederlands Elftal verlang ik weer naar de dag van gisteren toen er wel een spectaculaire wedstrijd plaats vond waar het publiek voor de banken ging staan. Sterker nog op de dug-out gingen staan. Voor de 2e keer in dit nog maar korte seizoen stond er een thuiswedstrijd tegen vvHouten op het programma. Nadat eerder vvHouten 11 een pak slaag had opgehaald was het vandaag de beurt aan de mannen van vvHouten 9. Na de onverwachte nederlaag van afgelopen week was het coach Opa Nielen, die deze week voor ongeveer de 27e keer opa is geworden, er alles aangelegen om dit recht te zetten. De grote selectie van 21,5 man en een Bokkie die in het begin van de competitie als een probleem werd gezien krijgt zo langzamerhand toch zijn waarde. De mannen worden van de watjes gescheiden waardoor alleen de sterkste overblijven net als in de natuur. Lees verder onder senioren Zondag 2.

Lees meer...

 

PostHeaderIcon Een slechte winnaar.

Een vreemde titel voor een wedstrijdverslag die net zo goed, Hoogmoed komt voor de val, Sterkste opstelling laat Coach Opa Nielen in de steek, Niet de dag van de Dalderopjes, Afwezigheid Bloedzuiger Buis duidelijk zichtbaar, Papa Bakker weer nadrukkelijk aanwezig of DWSM roept noodlot over zichzelf af, had kunnen heten. Maar nee er blijken ook personen te zijn die moeilijk een overwinning kunnen verwerken. Zondag 5 oktober, de uitwedstrijd (voor de meeste spelers van DWSM dichterbij huis dan ons eigen veld) tegen het altijd lastige OSM uit het dorp Maarssenbroek stond op het programma. Een ware streek derby waarin de gemoederen af en toe wat opliepen, iets waar de KNVB duidelijk geen rekening mee had gehouden bij de aanstelling van de fluitist van vandaag. Lees verder onder senioren zondag 2.

Lees meer...

 
Meer artikelen...