PostHeaderIcon B1 houd 2e in de race voor kampioenschap.

Het gonst van de geruchten op Sportpark Daalse Weide, haalt Ex Top Trainer Johannes Kooijmans (zie foto) de kerst. Johannes die zijn trainers carrière begon bij DWSM en vervolgens successen vierde bij buurman vv.Maarssen en wie kent het niet het wereldberoemde NITA, is een trainer van de oud Hollandse school. Maar ten gevolge van deze methode was het afgelopen donderdag namelijk weer raak tijdens de training van de selectie van de goden zonen van Opa Nielen. Zowel Kilo Hasjman als Bloedzuiger Buis raakten geblesseerd aan hun enkel. Hierdoor had coach Opa Nielen de nodige problemen om op zondag 15 maart een kampioenswaardig team op de been te brengen aangezien de zieke boeg uitpuilt met Opa zelf en Schaapie (meniscus), Dokter Vissers en De Witte (knie), P Diddie (depri) Voszuiper en Bokkie (hart klachten), Kilo Hasjman en Bloedzuiger Buis (enkel). Maar gelukkig waren daar Koos, alias Kees-Jan Spaargaarde, en de B1 junioren Rico Jansen en Jordy Vermaak die de helpende hand boden. Drie spelers die deze dag duidelijk het verschil zouden maken. Koos, de rust zelf, links achterin. Rico, de onverschrokken voorstopper met sterk opbouwend werk en Jordy op de nr 10 positie als ondersteunde middenvelder naast Mighty Mike met een voordurende dreigende kracht naar voren. Net als afgelopen week begon DWSM sterk maar kon Zuigert Gert dit keer niet binnen een minuut scoren, maar het scheelde zeer weinig. Naar 2 “wat mindere acties van BolleTank “, die zo te zien een kappersbeurt voor het gehele jaar had gehad genomen maar voor de rest een perfecte wedstrijd speelde, was het gelukkig Mr. Ajax Andre die de nul hield. Lees verder onder senioren zondag 2.

Lees meer...

 

PostHeaderIcon Bloedzuiger Buis kan het allemaal.

Na het succes volle slot voor de winterstop waarin het winterkampioenschap veiliggesteld werd zijn de zonen van Opa Nielen na de winterstop de weg compleet kwijt. De koppositie wordt nog steeds bezet maar zoals er op het moment wordt gespeeld is dit een kwestie van tijd. Van de 4 wedstrijden na de winterstop werden er 2 op vrij eenvoudige wijze gewonnen (Houten uit 0-11, VSC thuis 5-2) maar werden er ook 2 wedstrijden verloren (UVV uit 4-0, OSM thuis 1-5) tegen tegenstanders die in de achtervolging zijn voor de titel in de 27e klasse onder onder onder afdeling west. Lees verder onder senioren zondag 2.

Lees meer...

 

PostHeaderIcon ~

Speler van de maand Februari.


Remco Buis.

Speelt in DWSM Zondag 2.

Manusje van alles.

Favoriete club: Feyenoord.


 

 

 

PostHeaderIcon Zondag 2 sluit 1e helft af als…

Het stelletje ongeregeld van Opa Nielen heeft de afgelopen weken goede zaken gedaan maar ook een uitgelezen kans om afstand te nemen van de nummer 2 in de competitie en zodoende een goede stap te doen naar het 2e kampioenschap in 3 jaar laten liggen. Als eerste werd de op dat moment op de 3e plaats staande vv De Meern geëlimineerd met een welverdiende 4-1. (Lees verder onder Senioren zondag 2)

Lees meer...

 

PostHeaderIcon 2e Midwinterkampioen?

De afgelopen weken heeft U het reilen en zeilen van de sterren van Coach Opa Nielen moeten missen. Dit heeft meer te maken met het missen van inspiratie, lees zin, van U schrijver dan aan de prestaties van de afgelopen weken. Voorwaarts – DWSM 1-5 (beker), DWSM - Houten 7-1, VSC – DWSM 1-5. Leuke wedstrijden voor het steeds weer in groten getale aanwezige publiek met een bijna standaard wedstrijd verloop. Tot de rust gaat het gelijk op, onze jongens moeten de eerste heft nog wakker worden en warm lopen, maar na de rust gaan onze sterren eroverheen ten gevolge van het “kantelen” van het spel wat door Ex Top Trainer Johanus Kooymanus is geïntroduceerd en waarop de donderdagavond op de zeer goed bezochte trainingen te veel tijd wordt ingestoken. Maar na de laatste overwinning op PVC is er weer iets om over te berichten. Lees verder onder senioren zondag 2.

Lees meer...

 
Meer artikelen...